Λειτουργικά σε νενανώ - Αθανασίου Βουρλή

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Νίκος Κουβελάς
Τακτικός
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 01 Νοέμ 2008, 19:59

Λειτουργικά σε νενανώ - Αθανασίου Βουρλή

Δημοσίευση από Νίκος Κουβελάς » 18 Δεκ 2008, 20:35

Επισυνάπτω τα λειτουργικά σε νενανώ του Αθανασίου Βουρλή, τα οποία χρειάζονται ορισμένες διορθώσεις. Τα λάθη τα έκανα εγώ ο ίδιος κατά την αντιγραφή από το πρωτότυπο, λόγω της αδυναμίας του προγράμματος που έχω να εκτελεί όλες τις δυνατές εντολές και δεν υπάρχου στο βιβλίο των λειτουργικών. Το κείμενο χρειάζεται:

1. Απόσροφο πάνω από την πεταστή στα: 2ο Κύριε ελέησον (στη λέξη <<ελέησον>>, στο 1ο <<η>>), 2ο Παράσχου Κύριε (στη λέξη <<Κύριε>>, στο 1ο <<ρι>>), Άγιος, Άγιος (στη λέξη <<ερχόμενος>>, στο 1ο <<με>>), Πατέρα Υιόν (στη λέξη <<ομοούσιον>>, στο 1ο <<σι>>), Σε υμνούμεν (στη λέξη <<ευχαριστούμεν>>, στο <<στου>> και με κλάσμα κάτω από την πεταστή), Άξιον εστίν (στη λέξη <<τεκούσαν>>, στο 1ο <<τε>>)

2. Ισοκράτημα κε στα: 4ο Παράσχου Κύριε (στη λέξη <<Παράσχου>>, στο <<πα>>), Άγιος, Άγιος (στη λέξη <<ευλογημένος>>, στο <<ευ>>, χωρίς όμως να φύγει το ισοκράτημα πα)

3. Ύφεση κάτω από την υπορροή στο Αγαπήσω σε (στη λέξη <<στερέωμα>>)

4. Σύνδεσμος στα: Αγαπήσω σε (στη λέξη <<ρύστης>>, κάτω από το <<ρυ>> και το 1ο <<υ>>), Σε υμνούμεν (στη λέξη <<ευλογούμεν>>, κάτω από το <<γου>> και το 1ο <<ου>>), Άξιον εστίν (στη λέξη <<μητέρα>>, κάτω από το <<τε>> και το 1ο <<ε>> και κάτω από το 2ο και το 3ο <<ε>>), (στη λέξη <<ενδοξοτέραν>>, κάτω από το 2ο και το 3ο <<ε>> και κάτω από το 3ο και το 4ο <<ε>>), (στη λέξη <<Λόγον>>, κάτω από το 1ο και το 2ο <<ο>>), (στη λέξη <<τεκούσαν>>, κάτω από το 5ο και το 6ο <<ου>>)

5. Παρεστιγμένο στα: Αγαπήσω σε (στη λέξη <<ρύστης>>, στο δίγοργο), Άξιον εστίν (στη λέξη <<τεκούσαν>>, στο γοργό πάνω από την υπορροή)

6. Ισοκράτημα πα στην υπορροή και όχι στην απόστροφο στα: Σε υμνούμεν (στη λέξη <<Κύριε>>), Άξιον εστίν (στη λέξη <<τιμιωτέραν>>)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θεία Λειτουργία”