Το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Παρπαρά

Άβαταρ μέλους
Mazdazianzinos
Νέος
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 22 Ιούλ 2009, 09:50

Το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Παρπαρά

Δημοσίευση από Mazdazianzinos »

Αγαπητοί φίλοι,
Οι γονείς του φίλου μας Γεωργίου Παρπαρά, ο οποίος ήταν γνωστός για την αγάπη και το ζήλο του για τη Βυζαντινή μουσική και τον κόσμο των ιεροψαλτών, ο οποίος πέταξε στον ουρανό έπειτα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Νεάπολη της Κρήτης, παραμονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας 24 Σεπτεμβρίου 2009 και ενώ πήγαινε σε πρόβα Βυζαντινής χορωδίας στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιήσουν μία εβδομάδα πριν τα 40, μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ντεπό Θεσσαλονίκης, αυτό το Σάββατο, δηλαδή στις 24 Οκτωβρίου 2009, στην πρωινή Θεία Λειτουργία, για να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του και όσοι άλλοι μπορούν να συν-προσευχηθούν και να συν-ψάλλουν μαζί μας και δεν μπορούν να κατεβούν στην Κρήτη.
Ενώ το επόμενο Σάββατο τα 40 θα γίνουν στη Νεάπολη της Κρήτης, όπου και ετάφη. Εκεί μπορούν να παρευρεθούν και να συν-προσευχηθούν όλοι οι φίλοι του από την Κρήτη, καθώς και όσοι τυγχάνουν να βρίσκονται εκεί.

Καλή δύναμη σε όλους μας. Να είμαστε γεροί να τον θυμόμαστε, να ψάλλουμε με την καρδιά μας και να βιώνουμε ενεργά την πίστη μας.

Ο κουμπάρος του,
Θεόφιλος Γκίνης
Θεσσαλονίκη

ΥΓ. Όσοι είστε αλλού αν θέλετε ανάψτε ένα κεράκι και πείτε μια ευχούλα "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον το δούλο σου Γεώργιον και την οικογένεια αυτού", διότι ήταν νιόπαντρος (3 μηνών) όταν πέταξε στον ουρανό αφήνοντας τη σύζυγό του 2 μηνών έγκυο, η οποία τώρα παλεύει να σταθεί δυνατή να γεννήσει το παιδί τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mazdazianzinos την 20 Οκτ 2009, 23:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mazdazianzinos
Νέος
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 22 Ιούλ 2009, 09:50

Απ: Το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Παρπαρά

Δημοσίευση από Mazdazianzinos »

Ευχαριστώντας όσους παρευρέθησαν σήμερα στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου, στην περιοχή Ντεπό, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, κρίνεται σκόπιμο να ενημερωθούν οι φίλοι του Γεώργιου Παρπαρά πως θα πραγματοποιηθεί το 40ήμερο μνημόσυνό του και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας, στη Νεάπολη Λασιθίου, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009.
Στη συνέχεια θα προσφερθεί καφές στο Πνευματικό Κέντρο "Στέγη Αγάπης" της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας & Χερρονήσου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,
Οι οικογένειες του Γεώργιου Παρπαρά και της συζύγου του Ελένης Σαρρή

ΥΓ. Το Σάββατο αυτό θεωρείται και το κανονικό μνημόσυνο των 40 ημερών. Το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης, που προηγήθηκε, είχε σκοπό να τιμήσει τον αγαπημένο μας φίλο, δίδοντας την ευκαιρία σε κόσμο που δεν θα είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί στην Κρήτη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευχές και Κοινωνικά”